Op weg

Het nieuwe seizoen is weer begonnen. Ik hoor bij de groep ouders die het prima vinden als de kinderen weer naar school gaan. Dat geeft rust en structuur. Het is wel wennen om weer te werken, vind ik. Zo’n eerste week moet alles weer opgestart worden, zeker in de kerk. Die gaat toch een beetje in de zomerslaapstand. Maar we zijn weer onderweg, dat is het goede nieuws. Allerlei aspecten van het gemeenteleven zijn opgestart.

Nu ik dit wekelijkse blogje weer schrijf, ben ik zelf ook goed opgestart. De motor loopt en ik ben onderweg. Afgelopen jaren schreef ik elke week een blogje en zo maakte ik honderden korte verhaaltjes waarin ik probeer om het dagelijkse leven met Gods werkelijkheid te combineren.

Binnenkort worden de 99 mooiste uitgegeven in een boekje. En hoe heet dit boekje? Op weg, 99 oplaadpunten tijdens je geloofsreis. Het is echt een boekje geworden om weg te geven, aan tafel uit te lezen of nog even een stukje in bed. Het gaat over mensen die onderweg zijn en dat is niet toevallig ook de eerste aanduiding van christenen in de bijbel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *