Schuif aan

De eerste dag na de kerstvakantie vind ik niet de makkelijkste dag. Wat is het lekker in een vakantie om niet zoveel te hoeven doen en gezellig vrienden en familie te bezoeken. Het gewone leven trekt me niet zo. Dat wordt nog versterkt door het weer. Het is alle dagen grauw en grijs en het blijft maar regenen.

Het zijn ook de dagen dat ik me afvraag welke betekenis of zin het leven heeft. Waarom leef ik als de dagen zo grijs zijn en het buiten zo guur is? De dagen worden al iets langer, maar ik merk er nog niet veel van.

Terwijl ik met dit soort sombere gedachten door Harderwijk rijd, zie ik overal borden van de Alphacursus en ik denk aan de cursus die binnenkort in De Regenboog start. Samen eten, goede gesprekken en ontmoeting. Wat een mooie manier om met elkaar te praten over het goede leven en hoe God dat kan geven. Schuif aan, is de boodschap, om samen te zijn in een warme ruimte. Daar weerspiegelt de aandacht voor elkaar het goede leven. We zijn hier niet toevallig, maar er is een bedoeling met mijn leven.

Heb ik toch een goede week. Want de Alphacursus start weer.  Wil je meedoen of meer weten? alpha.regenboog@gmail.com. Dinsdag 24 januari starten we.

One Comment

  1. Yes, me and my buddy komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *