Bio

In 1974 werd ik geboren. Mijn jeugd bracht ik door in Barendrecht. Toen ik 18 was ging ik theologie studeren in Kampen. Na de afronding van mijn studie werd lesgeven de grote uitdaging. Ik gaf les in het vak godsdienst/levensbeschouwing op het Comenius College in Hilversum en daarna op het Carmel College Salland in Raalte. Daarnaast werkte ik als jeugdpastoraal werker in Hasselt bij het Bolwerk. Ook gaf ik toen les aan de Jongerenwerkersopleing van de Wittenberg.

Tijdens mijn studie leerde ik mijn eerste vrouw, Rolinda kennen. In 1997 trouwden we. Rachel, Bram en David werden onze kinderen. Rolinda werd voorganger in de Gereformeerde Kerk in Vollenhove. Helaas stierf Rolinda in 2006. Het was een vreselijke tijd.

In 2007 werd ik voorganger in Vollenhove. De eerste jaren zorgde ik alleen voor mijn kinderen. In 2012 leerde ik Annemarie kennen. In datzelfde jaar ben ik voorganger geworden in de gemeente De Brug in Spijkenisse. Het volgende jaar, 2013, zijn we getrouwd. In 2014 werd onze zoon Levi geboren en in 2015 onze zoon Ezra. Vanaf september 2018 ben ik verbonden aan de Hervormde wijkgemeente De Regenboog in Harderwijk. Het onderwijs blijft trekken. Daarom geef ik vanaf oktober 2023 weer een paar uur les op het Groevenbeek College in Ermelo.

Er zijn veel leuke dingen te doen in deze wereld. Ik lees het liefst of sport.

Verder ben ik betrokken bij de reveilweken van de NEM. Een prachtige manier om te groeien in geloof.

Voor het Evangelisch werkverband schrijf ik mee aan het materiaal voor de groeigroepen.

Daarnaast heb ik een aantal boeken geschreven of aan meegeschreven.

Comments are closed.