Proeven

Annemarie maakte laatst een nieuw recept. De eerste hap is altijd spannend. Als het lekker is, dan is er niks aan de hand. Dan kan je het nieuwe gerecht heel goed bejubelen. Maar wat als het niet zo lekker is? Wat zeg je dan? Als je toch zegt dat het lekker is, dan krijg je het over een paar weken weer, maar als je zegt dat ze weleens lekkerder heeft gekookt, heb je voor je het weet een echtelijke ruzie.

Gelukkig was het deze keer een lekker gerecht. Er zaten nieuwe smaken in die ik nog  niet eerder proefde. Natuurlijk herkenden mijn smaakpapillen ook vertrouwde delen. Zo zat er rijst bij en die was net als anders.

Iets nieuws proberen heeft ook te maken met durven. Kinderen eten niet wat ze niet kennen (boeren ook niet zegt het spreekwoord, maar dat klopt voor geen kant) en dat heeft te maken met lef om iets nieuws te doen.

Komende zondag kan je proeven van de kerk in De Regenboog in Harderwijk. Misschien is het iets heel nieuws voor je en moet je heel wat overwinnen om te komen. Het kan ook zijn dat je vanuit je jeugd vertrouwd bent met de kerk, maar er ook wat bent uitgegroeid. Dan kan het zijn dat je wat nieuwe smaken gaat proeven in iets wat ook vertrouwd is. Je bent in ieder geval van harte welkom komende zondag 5 november om 10.45 in De Regenboog.

One Comment

  1. Ben nu wel heel nieuwsgierig wat Annemarie gekookt heeft,leuk recept?😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *